Loading: News Submenu
Header Scripts Init

Δ. Αφρική: Πως θα διαμορφωθούν οι εξαγωγές αργού προς την Ασία

Δ. Αφρική: Πως θα διαμορφωθούν οι εξαγωγές αργού προς την Ασία

Email
LinkedIn
Facebook
X

Η Κίνα φαίνεται πως θα μειώσει τις εισαγωγές αργού πετρελαίου από τη Δυτική Αφρική στα χαμηλότερα επίπεδα επτά μηνών τον Νοέμβριο, ενώ αυτές της Νότιας Κορέας θα κινηθούν σε υψηλά 11 ετών, καθώς οι κυρώσεις πλήττουν τις ιρανικές αποστολές.

Σύμφωνα με το Reuters, οι εξαγωγές πετρελαίου από τη Δυτική Αφρική προς την Ασία υπολογίζεται ότι θα μειωθούν κατά 2,33 εκατ. τόνους/ημέρα τον Νοέμβριο, αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο 70% των εξαγωγών από Αγκόλα, Νιγηρία, Κονγκό, Γκάνα και Ισημερινή Γουινέα.

Σε ότι αφορά τα ινδικά διυλιστήρια αναμένεται να υποδεχτούν 567.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως από τη Δυτική Αφρική τον Νοέμβριο έναντι 452.000 τον Οκτώβριο.

Email
LinkedIn
Facebook
X

ΝΧ

Συντακτική ομάδα Ναυτικών Χρονικών

Σχετικά Άρθρα

Πλοία και διαχειρίστριες εταιρείες στο στόχαστρο κυρώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου

H βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε πρόσφατα την επιβολή κυρώσεων σε πέντε πλοία και δύο συνδεδεμένες εταιρείες που εμπλέκονται στη μεταφορά ρωσικού υγροποιημένου φυσικού αερίου, μεταξύ…

30 χρόνια φυλακή σε δύο ναυτικούς: Η αντίδραση της ITF περί στοχοποίησης

Δύο ναυτικοί καταδικάστηκαν σε 30 χρόνια φυλάκιση, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκαν ναρκωτικά σε πλοίο που είχε ελλιμενιστεί στο λιμάνι Ereğli της Μαύρης Θάλασσας…

Αποκτήστε το τεύχος Σεπτεμβρίου 2024
.naftika_cp_inline-a, .naftika_cp_inline-b { display: none; }